Lider në Shqiperi për prodhimin e produkteve higjeno kozmetike.

+355 692057205/ 7 info@bebacosmetic.com

Mirësevini tek Beba Cosmetic

Kompania lider në Shqipëri për prodhimin e produkteve higjeno kozmetike.

Rreth Beba Cosmetic

Beba Cosmetic është një ndërrmarrje e prodhimeve të produkteve higjeno kozmetike. Ndërmarrja është krijua në Prill 1993 në frymën dhe shpirtin e një sipërmarrje familiare dhe si e tillë zhvillohet dhe sot.

Sot prodhon 56 artikuj të ndryshëm bazuar në ekstrakte natyrore të bimëve mjekësore. Produktet Beba Cosmetic janë të mirënjohura për cilësinë dhe konkurrueshmërinë e tyre në tregun shqiptar dhe në rajon.

Beba Cosmetic është certifikuar me certifikata të cilësie te prodhimit dhe tregetimit te artikujve higjeno kozmetik:

  • NR 953 UNI-EN-ISO-9001: 2000
  • NR 1260/10 UNI-EN-ISO-9001: 2008


Kozmetike Bio

Produkte te bazuara në ekstrakte natyrore të bimëve mjekësore.

Kujdes Personal

Jemi te perkushtuar ne prodhimin e produkteve per kujdesin personal

Cilesia

Produktet tona janë të mirënjohura për cilësinë e larte dhe konkurrueshmërinë e tyre

Tregu

Produktet tona mbulojn 80% te kerkesave te klienteve ne Shiperi.
24
Vite në Treg
56
Produkte
2
Certifikata të Cilësie
10000
Klientë